Qui som

  • Som professionals amb una dilatada experiència adquirida en despatxos professionals, empreses familiars i multinacionals.
  • Participem activament en diferents associacions que ens proporcionen un contacte permanent amb un gran nombre d’empreses de diferents sectors.
  • Estem interrelacionats amb altres professionals per tal d’oferir solucions integrals.

Equip directiu

Marc Tarrés
Especialitat en l’àmbit d’assessorament fiscal i comptable

Economista – Núm. Col·legiat 10.443

  • Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra
  • Màster en Fiscalitat per la UPF-UPC
  • Màster en Direcció Financera i Comptable per la UPF
Marc Catarineu
Especialitat en l’àmbit d’assessorament comptable-financer i control de gestió

Economista – Núm. Col·legiat 12.790

  • Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra
  • Màster en Direcció Financera i Comptable per la UPF
  • Màster en Fiscalitat per la UPF-UPC
MISSIÓ

Ajudar a les Pimes a millorar el seu negoci

Oferim un model flexible d’externalització de serveis comptables, fiscals i financers, ajustant-nos a les necessitats de cada empresa i treballant online o a les oficines del client.

VISIÓ

Ser innovadors en l'assessorament a les Pimes

Treballem de manera col·laborativa amb els nostres clients mitjançant un aplicatiu web que ens permeti l’accés tant a nosaltres com a la pròpia empresa, compartint la informació a temps real. Tot això amb l’objectiu de millorar la comunicació i incrementar l’eficiència.

VALORS

Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

Estem implicats de forma activa en el desenvolupament sostenible i de respecte dels drets humans, des de tres dimensions:

Llengua

AtBusiness fomenta l’ús de la llengua catalana en el sí de les pimes del nostre país, com a eina de normalització del català en la societat. A través de l’Associació Plataforma per la Llengua, hem obtingut el segell de compromís i qualitat lingüística empresarial. 

Mediambient

AtBusiness treballa per fomentar el residu zero, digitalitzant tota la seva gestió administrativa-comptable i incentivant els seus clients en l’ús de les noves tecnologies per tal de treballar completament sense suport imprès (zero paper).

Societat

AtBusiness participa en programes de voluntariat que fomenten la promoció econòmica o l’emprenedoria, com el programa SOS mentoring de la Fundació Autoocupació, o com a membre del Consell de Cambra de Comerç del Maresme.