At Business al programa de ràdio 4 el Club 21

El passat diumenge 11 d’Octubre de 2015 de 21h a 22h, At Business va participar al programa de ràdio 4, i més concretament al programa el Club 21 “el club de les ments inquietes”, enfocat a explicar idees de negoci, i sobretot d’empreses i emprenedors. És un programa que s’emet els dissabtes i diumenges a aquesta mateixa hora i que aquesta és la seva 5a temporada en antena. El format és de 3 convidats que expliquen en un inici la seva empresa i/o idea de negoci i al final parlen del seu secret, com a clau del negoci.

Vam tenir doncs, l’honor de participar-hi, juntament amb les empreses:

Zenitram Consulting -> Serveis intregrals de claus en mà, portant els coneixements de la multinacional per a formar una pime. Una idea de negoci compartida per nosaltres, però en un altre sector.

Eschoolapio -> Plataforma d’educació massiva en salut. Lligat amb el MOOC (Massive Open Online Course) un concepte americà de compartir informació entre usuaris i professionals.

Nosaltres com At Business Assessors, a través del Marc Tarrés, parlem de la forma en que aconseguim els nostres clients al no disposar d’oficina pròpia i els avantatges que això últim suposa per poder oferir preus més competitius a una molt bona qualitat. També expliquem els problemes més importants que veiem que els nostres clients, és a dir PiMEs, es troben actualment i com els ajudem.

El programa es va emetre en diferit i podeu trobar el seu podcast al següent link: http://www.rtve.es/alacarta/audios/club-21/club-21-amb-armando-ruiz-sergio-martinez-marc-tarres/3299353/

Els moments en que es parla més pròpiament d’At Business són:

Entrevista / explicació del nostre negoci a partir del minut 9:50 fins el 15:10.

També ens pregunten el secret del nostre negoci en el minut 51. Aquí parlem de la nostra empatia, la clau del nostre negoci.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *