Gestiona el teu negoci online

Darrerament, són moltes les aplicacions via internet que han sorgit per tal que puguis gestionar el teu negoci online. Aquestes aplicacions funcionen com un lloguer, en el qual pagues una quota mensual per tenir dret a l’ús de l’aplicació. Hi ha diferents quotes en funció de les necessitats i la dimensió de cada empresa.

El principal avantatge és que no cal que instal·lis cap programa al teu ordinador, ja que està en el núvol. Per tant, pots accedir-hi des de qualsevol terminal amb accés a internet i sense fer cap tipus d’instal·lació. A més a més, t’oblides d’estar pendent de les actualitzacions del programa.

Les primeres aplicacions online, eren només de facturació. En mica en mica, es van començar a integrar en la comptabilitat per tal d’evitar la duplicitat d’haver de tornar a introduir les factures en el programa comptable o bé buscar una fórmula per traspassar la facturació a comptabilitat, amb el risc que sorgissin problemes en el traspàs.

Aquestes aplicacions de facturació i comptabilitat, que també permeten la presentació d’alguns impostos, representen un veritable estalvi de temps alhora de gestionar l’empresa. A la vegada que tens tota la informació financera guardada al núvol sense el perill de perdre la informació, ni la necessitat de fer còpies de seguretat.

Però la novetat més recent, és una aplicació online pensada per les empreses, que va més enllà de la simple gestió financera i que puguis integrar noves funcionalitats com poden ser la gestió de l’estoc, el seguiment comercial als teus clients, l’anàlisi de costos o per projectes, etc.

Clicant en el següent enllaç, podeu accedir a la aplicació online més complerta que hem trobat, amb uns preus força competitius i fins i tot amb una versió gratuïta. Esperem que us pugui ser d’utilitat, i si no ho heu fet ja, pugueu fer el pas a la gestió online del vostre negoci.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *