SOS mentoring

SOS mentoring

AtBusiness col·labora com a mentor en el programa de voluntariat SOS Mentoring impulsat per la Fundació Autoocupació. La Fundació Autoocupació, membre de la Youth Business International, és un entitat sense ànim de lucre que des de l’any 1986 es dedica a promoure l’autoocupació a Catalunya ajudant als emprenedors a posar en marxa el seu negoci.

SOS Mentoring està dirigit als autònoms i microempreses de Catalunya i té l’objectiu d’ajudar-los a fer front a la difícil situació derivada de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Aquest projecte es compromet a salvar 1.000 empreses i 5.000 llocs de treball durant els propers mesos amb el suport de 500 mentors voluntaris.

Consisteix en un procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació, a avaluar les alternatives d’actuació, a prendre les millors decisions i a implementar-les. El mentoring es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

Des d’AtBusiness, a més d’aportar la nostra experiència empresarial, volem aportar els nostres coneixements en els àmbits financer i estratègic per ajudar a l’autònom o microempresa a tirar endavant el seu negoci, en aspectes com:

  • Gestionar la manca de liquiditat mitjançant previsions de tresoreria
  • Reduir costos d’estructura renegociant amb els proveïdors
  • Explorar formes de finançament disponibles
  • Digitalitzar la gestió administrava-comptable

Des d’aquí, volem animar als autònoms i microempreses en crisi a apuntar-se a SOS Mentoring per a garantir la continuïtat del seu negoci, així com als professionals amb experiència a inscriure’s com a mentors voluntaris. Podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Membres de:

logo-colegi-economistes.png

Partners tecnològics: